Poletna posteljnina za sina in dekoracija doma

Začeli so se toplejši dnevi in nujno se je morala posteljnina v sinovi sobi zamenjati. Do sedaj je bila še zimska in očitno mu je bilo ponoči že kar vroče. Odpravla sva se v trgovino, da bi sam izbral katera posteljnina mu je najbolj všeč. Opomnila sem ga, naj gleda, da bo material pravi in dimenzije točne. Pred nekaj leti je šel sam v nakup in seveda posteljnina, ki jo je izbral bila premajhna za njegovo posteljo. 

Nekaj časa sva se sprehajal po oddelku za spalnico in končno je izbral nekaj najljubših. Pregledala sem jih, saj sem se hotela prepričati, da je posteljnina pravih dimenzij. Predlagala sem mu naj izbere še:

  • Vzglavnik
  • Rjuho za vzmetnico
  • Brisače

Tudi zase sem nabrala nekaj malenkosti, saj se vedno dobro počutim, ko imam nekaj novih reči za polepšanje doma. Kupila sem novo vazo za rože, nekaj kuhinjskih pripomočkov in zavese. Pomislila sem, da bi tudi meni prišla prav nova posteljnina, saj je bila ta, ki sem jo imela sedaj že kar stara. Vrnila sva se na oddelek za spalnice in sin mi je z veseljem pomagal pri izbiri. 

Želela sem, da je posteljnina bolj luksuzna in višje kakovosti. Rada imam svetle barve, zato sva iskala nekaj v takšnih tonih. Izbrala sem kar dve, saj se nisem mogla odločiti samo za eno. Obe sta bile svileni in tople bele barve. Ena je imela manjši detajl na robu, kar ji je dalo še bolj prestižen izgled. 

Z nakupom sva bila oba zelo zadovoljna in se počasi odpravila proti domu. Vse stvari sva previdno dajala iz vrečke in še enkrat pogledala kaj sva kupila. Odstranila sem etiketo iz vaze ter jo takoj položila na polico. Sledila je posteljnina katero sem takoj oprala, saj sva si jo oba s sinom želela čimprej preizkusiti.